Uge 2 – 12. dag uden slik

Det går egentlig overraskende godt med at holde fast i madplanen. Indtil nu har det ikke været et eneste svingærinde. Og når man ser hvad der er af forskellige fristelser på lærerværelset så er jeg egentlig ret stolt :)Nu er vi så nået til 2. fredag. For mange, inklusiv os her nede i Frederiksdalen, betyder fredag snolder og mad-hygge. Men det er der nu lavet om på. Eller – det tager jo 28 gange at lave om på en vane, men vi forsøger at ændre det. Nu er det ikke fordi det skal lyde frelst eller noget, for det er jeg bestemt(!) ikke – men jeg trænger faktisk ikke til det. Der sidder ikke en lille mand inde i mit hoved og tænker “slik, slik, slik”. Jeg er selv overrasket.
Jeg ved ikke om det er Christian Bitz’ madplan med stabilt blodsukker der gør at jeg ikke har den der ustyrlige trang – ligegyldigt hvad grunden er, så er jeg helt vild glad for at det går så let som det gør. Jeg må da også indrømme at jeg ikke helt kan lade være med at tænke på hvornår mon det kommer?

I morgen får vi gæster. Jeg har besluttet at vi er i gang med en kostomlægning som gerne skal holde resten af livet, så derfor holder jeg mig til madplanen i morgen. Så kan det være jeg laver en ekstra salat og koger noget ris til.  På den måde kan jeg holde mig til det jeg skal, uden at lave specialkost til mig selv. Jeg har to desserter i hovedet, ved endnu ikke hvilken jeg vælger. Enten bliver det gammeldags æblekage eller også bliver det noget skyr/fløde med revet gulerod og daimdrys. Jeg tror valget bliver taget når jeg står i butikken i morgen.

I morgen tidlig skal jeg i svømmehallen. Jeg er spændt på om jeg får valgt en morgenmad jeg kan holde mig mæt på helt indtil jeg kommer hjem igen. Jeg bliver ALTID sulten den sidste halve time inden jeg skal op af vandet, så nu må vi se. Jeg havde overvejet noget med æg og spinat, men jeg tror simpelthen ikke på det holder – så mon ikke det bliver den med skyr der vinder igen i morgen?

Vi får se!!

Skriv et svar