Sværhedsgraden stiger

Så startede uge 4 med en morgenvejning – og det var en af de gode!!

For lige at se lidt tilbage på ugen, så må det især være weekenden der var en udfordring. Jeg havde lovet at stå for maden fredag, vi fik dampede skrubber med jordskokker i karry/eddike-marinade. Jeg synes det smagte ok, jordskokkerne var godt nok stærke. Jeg kogte også kartofler til de andre som jo ikke er med på kuren.

Lørdag havde min mor erklæret at den skulle stå på tre-retters. Det var rigtig dejligt at hun havde sagt det i forvejen, så jeg kunne forebygge mit kalorieindtag.

Fredag sprang jeg hvidvinen over, så var der allerede sparet en del. Lørdag valgte jeg ½ glas vin til forretten, som bestod af koldrøget laks. Det er SÅ lækker en laks som min moster køber i Kerteminde. Hvert år til jul har hun en med hjem til mine forældre, den spises helt ren blot med lidt salt på. MUMS!!
Til hovedretten blev det også til et glas rødvin. Det var jo så heldigt at der i forvejen stod en god bøf på kostplanen, så da min mor bød på bøffer af oksemørbrad hoppede jeg da bare på. Måske (læs: selvfølgelig) var den større end hr. Bitz ville synes var godt – men den var god. Dertil lavede jeg det tilbehør som kostplanen foreslog, det var en slags salsa som blev rigtig lækker og så bagt blomkål. Min mor lavede stegte svampe med hasselnødder og pærer stegt i balsamico og rosmarin. Det hele var rigtig lækkert. Jeg startede med kun at tage af mit eget tilbehør. Anden gang jeg skulle have tilbehør fik jeg så også af min mors. Igen sprang jeg kartoflerne over.
Desserten stod på crepes zusette med is. Jeg tog én pandekage, og meget mindre is end jeg normalt ville have gjort. Jeg er udmærket klar over at desserten ikke er en del af planen, men den er en del af det jeg gerne vil have til at være et normalt liv når vi spiser ude. Og dermed er jeg egentlig også stolt af at jeg ikke tog flere gange, og skar ned på mængden af is. Jeg vil ikke være hende der siger nej tak til dessert, men jeg vil rigtig gerne være hende der tænker over mængden af dessert.

Da vi kom hjem i går skulle der lige handles lidt. Jeg kan godt mærke at det begynder at være mere svært at lade alt det forkerte ligge. Det er simpelthen så ærgerlig en vane at vi altid lige skal have lidt at hygge os med… det er lykkes indtil nu ikke at købe det, men det er ikke for sjov.
Efter aftensmaden, som efter vores mening var ret kedelig (JUHU vi skal have rester i aften), lavede Jacob noget forskellig frugt til sig selv. Jeg under ham det, og jeg beder ham ikke lade være når jeg er der, for helt ærlig, så skal det ikke gå ud over ham på den måde at jeg ikke skal spise det, men jeg indrømmer gerne at NØJ hvor havde jeg lyst til også at få sådan en skål. Jeg ved godt at frugt kommer tilbage i min hverdag når jeg har tabt noget mere, men det hjælper jo ikke lige nu.

Jeg er lidt nervøs for hvornår det kommer til at gå galt – og hvad min reaktion bliver når jeg falder i med et plask. Nu må vi bare vente og se.

Nu til ugens resultater. Jeg skrev jo i sidste uge at jeg drømte om at komme under 90 kg – derfor var jeg også noget nervøs da jeg skulle på vægten her til morgen. Men ved I hvad? JEG GJORDE DET!! Jeg har tabt endnu 1,5 kg siden sidste mandag, og nærmer mig nu med hastige skridt de første fem kg. Jeg håber at ramme -5 kg næste mandag, men nu må vi se. Lige pt er der ikke nogle udfordringer i løbet af ugen, vi har ingen planer i weekenden, men det kan jo nå at ændre sig mange gange.
Jacob er altså også mega sej!! Han følger jo som sagt kun maden til aften, og så øver han sig i at sige nej tak til kage, i hvert fald hver anden gang. Men alligevel kunne have trække endnu 1,3 kg fra vægten i morges. Jeg er sgu stolt af ham, for han kæmper en brag kamp. Den mand elsker jo mad – i alle afskygninger.

Vi ses

Skriv et svar