Nye tiltag

Pyha – så er den fødselsdagsmåned ved vejs ende. Det har været en god og lækker måned, men der har været mange fristelser og det er ikke dem alle jeg har fået sagt nej til. MEN – jeg har valgt med omhu, og blæst stort og flot på ny livsstil når jeg havde lyst til det.
F.eks. havde jeg helt vildt lyst til en rigtig herremiddag i lørdags da jeg havde fødselsdag… Så derfor stod menuen på ovnbagte kartofler, ægte bearnaise og grillet t-bone. Nøj hvor var det bare lækkert – jeg nød hver en bid. Og rent faktisk måtte jeg give op med kødet og videregive resten til min bror. Det var ikke sket i november 🙂

Nu er en ny uge og en ny måned startet og der er heldigvis ikke nær så mange fristelser i marts, plus at de fleste gange hvor der vil være fristelser er herhjemme hos os selv, og så har jeg langt bedre mulighed for at påvirke hvilke fristelser der skal være (og ikke mindst, mængden).

Nu har vi så været på Bitz kur i 8 uger – og jeg tænker at jeg snart skal i gang med mere end bare kosten. Derfor har jeg lånt mig en kondicykel som nu skal bo i vores stue de næste par måneder. Køn er den ikke, og den pynter bestemt ikke i stuen. Men når vi først er færdige med at vaske op og gøre klar til en ny dag i morgen, så er det altså ikke fordi motivationen er på sit højeste – faktisk er motivationen for at dyrke motion der nærmest ikke på det tidspunkt af dagen, især ikke udenfor i mørket. Så derfor er kondicyklen altså flyttet ind på vores stuegulv.

Jeg har i dag, samtidig med at Badehotellet kørte på fjernsynet taget de første 10 km. Ja – jeg kunne sikkert godt have givet den mere gas, og ja – jeg kunne sikkert godt have blevet ved noget længere tid. Men jeg er egentlig bare stolt af at jeg overhovedet kom op på den cykel, og jeg har da helt sikkert forbrændt mere på cyklen end jeg ville have gjort på sofaen, og det vælger jeg at være stolt af!!!

Resultaterne på vægten er til gengæld ikke noget at prale af i denne uge. Vi har hvert tabt 100 gram – og ja, 100 gram er bedre end ingenting, og jeg indrømmer da gerne at jeg bare er glad for at det endnu en gang var i minus. Nu er jeg klar til at give den gas i denne uge, hvor jeg kun forudser én udfordring. Jeg skal til bestyrelsesmøde i svømmehallen inkl. aftensmad, nu må vi så se hvad det består af. Ellers er der ikke nogle svingærinder forude – endnu 😀

Skriv et svar