Fravær – fyldt med dårlige undskyldninger

Hvorfor er det lige at jeg altid forsøger at snyde mig selv? Jeg har været fraværende, både her på bloggen og i forhold til at tænke over hvad jeg putter i munden. På en eller anden måde er det bare som om, at hvis jeg så ikke vejer mig, jamen så er der jo heller ikke noget forkert i alt det dumme jeg har indtaget. Og DET er altså ikke småting skulle jeg lige hilse og sige.

Det startede med at vi var inviteret til 60 års fødselsdag Palmesøndag, og så er det sådan set gået ned ad bakke lige siden. Vi har hygget i påsken. I Guder hvor ville jeg ønske at jeg kunne finde ud af at hygge mig med noget andet end mad – ja, det kan jo nærmest ikke kaldes mad, det vi indtager når vi hygger. Både her i påsken og langt ind i denne uge har den stået på chips, slik og kage. Alt det jeg godt ved er så ufattelig dumt, men som jeg også stadig er urimeligt glad for. Måske skal jeg snart til at indse at jeg altid vil være glad for søde og fede sager, og i stedet fokusere på at finde gode måder at undgå disse i store mængder.

Sidste torsdag kom min farmor med et tillæg fra et ugeblad. Det omhandlede 5:2 kuren. Jeg er altid gået langt udenom, for helt ærlig – jeg er ALT for glad for mad til at jeg ville kunne faste TO dage om UGEN!!! Men alligevel blev jeg da liiidt nysgerrig, og det at forsiden lovede at jeg kunne tabe 5 kg på 2 uger fangede selvfølgelig mit blik. Gad vide om jeg nogensinde kommer dertil hvor jeg holder op med at tro på at der er en nem løsning??

Nå – men i hvert fald så så maden sådan ok lækker ud, og der er faktisk også mad på fastedagene, så jeg var dum nok til at give det en chance. Lad mig bare sige det sådan her – faste BLIVER ALDRIG MIG!!!!! Jeg tror jeg må usandsynlig tidligt op i morgen, for hold nu op jeg er sulten, på trods af at jeg jo rent faktisk har fået aftensmad, godt nok ikke en stor portion, men der var da mad. Jeg må nok også indrømme at jeg ikke var svær at overtale til et glas rødvin da nogle naboer bød 🙂 Heldigvis var det en rigtig god rødvin, så er kalorierne da ikke helt spildt, men helt ærlig, så ville jeg nok hellere have fået noget mere mad for de kalorier som sneg sind ind.

Nu sidder jeg så her og ser frem til at jeg forhåbentlig har tabt mig igen på mandag, for ellers stopper dette her fastepjat da lige med det samme!!

Jeg er så småt begyndt at overveje om jeg skal til at have gang i noget motion igen, igen, igen. Det er gået rigtig fint med at tabe de første kilo, men der er jo rigtig lang vej igen, og jeg tror altså ikke på at jeg kan blive ved med at få resultat udelukkende vha. kosten. Så er der endnu et spørgsmål der presser sig på: HVILKEN FORM FOR MOTION?? For 100% ærligt, jeg kommer aldrig til at synes det er fedt at træne. Jeg bliver ALDRIG afhængig af det, og jeg er en smule bange for at det bare altid vil være en sur pligt der skal overstås. Jeg overvejer at melde mig ind i “loop” endnu en gang. Det er til at overkomme, og jeg tror på jeg kan få det passet ind i hverdagen så det ikke kommer til at gå ud over mini J.
Samtidig overvejer jeg også løb – det er så dejlig frit og ikke noget med at nå noget inden for åbningstiden eller sådan. Nu må vi se, måske hvis jeg er heldig kommer jeg i gang her i weekenden, så må vi se hvad det bliver.

Skriv et svar