Fødselsdagsmåneden er skudt i gang – farvel vægttab

Så så man lige mig ramme muren… Det gik lige så godt med ikke at spise slik, det fik jeg så lige ødelagt i lørdags.

Vi var til 7-års fødselsdag. Første gang det gik galt var der hvor jeg ikke “nåde” at lave mig en gang kål til frokost inden vi tog af sted. Jeg havde jo ellers tænkt at jeg ville sørge for at have spist grøntsager hjemmefra, for på den måde ikke at være så sulten og være sikker på at få nogle grøntsager. Det fik jeg så ikke lige gjort.Nå, vi kom frem til chili con carne med brød. Jeg tog chili, men sprang brødet over og tog heller ikke af creme fraichen (i hvert fald ikke første gang). Men så var det jo at det hele blev sendt rundt igen, og hvad ser man så min hjerne tvinge mine arme til? At tage mere, AF DET HELE!!! Fandeme også af det brød som jeg jo havde besluttet ikke var nødvendigt.
Men bare rolig, her stopper hjernens fest ikke – nej nej, for der røg da også 2 fastelavnsboller (faktisk næsten tre, men en hver ved jo at når man spiser børnenes rester så tæller det ikke) ind. Og så var det at den der slikskål absolut lige skulle stå ud for min svingarm, og når først den er sat i svingninger, ja så stopper den altså ikke bare lige sådan igen. Så der røg slik ned, og der røg meget meget mere ned end jeg på nogen måde kan være stolt af – ØV!!! For lige at slutte dagen af, så havde jeg heller ikke lige fået tænkt over aftensmaden, så det blev til ½ liter cola zero og et pølsehorn fra en tankstation.
Det eneste rigtige valg jeg tog denne vinterkolde februardag var den kålsalat jeg fik mig inden jeg gik i seng.

For at det så ikke lige skal være helt løgn så fortsatte jeg da lige med åndssvage valg søndag også. Godt nok “kun” et enkelt valg, men jeg delte da lige en kæmpe tallerken pommes frittes med Johannes da vi var til kræmmermarked i Søby-Højslev Arena. Fuck det – de smagte godt, og resten af dagen gik rigtig godt. Jeg fik en smule af min rygrad tilbage i løbet af eftermiddagen, og rørte ikke den chokolade der blev serveret til eftermiddagskaffen! JA TAK!!

Nu er vi så startet på sidste uge med Bitz’ madplaner. Jeg tænker at vi bare starter forfra i næste uge, og så piller vi nok de retter ud som ikke var den store succes herhjemme.

Og hvilke resultater får man så når man får hjernen til at tage alle disse stupide valg? Jo – jeg har da lige smidt endnu 900 gram. Jeg ved jo så desværre af erfaring at det godt kan ske at hævne sig i næste uge, nu må vi se. Jeg er rigtig glad for nu at veje 5 kg mindre end jeg gjorde til nytår, og så må det bare fortsætte langsomt, måske – men stødt end af.

Mini J har fødselsdag på torsdag, og det skal selvfølgelig fejres. Han får gæster både på dagen og på lørdag, så uha uha, jeg skal have en alvorlig snak med hjernen og forbindelsen til svingarmen inden da.

I dag vil jeg nyde at have en ekstra fridag, i anledningen af vinterferien, sammen med min lille dejlige familie. God mandag derude!

Skriv et svar