Det var en svær uge

Ja – som overskriften siger, så har det været en uge med blandet succes. Altså, resultatet på vægten var heldigvis stadig i minus, men åh det har været en kamp. Jeg gav jo mig selv lov til at spise den fastelavnsbolle, og det var egentlig fint.
Søndag var vi inviteret op til et hold venner. Jeg var ikke rigtig klar over hvad vi egentlig var inviteret til, forstået på den måde at vi var inviteret til kl. 10, så var det til morgenmad? Formiddagskaffe? Frokost?
Jeg skulle nok have taget mig sammen og spurgt, for resultatet i forhold til livsstil var ikke så godt. Jeg endte med at springe morgenmaden over, og det skulle vise sig at være et virkelig dumt valg. Det viste sig at det var frokost vi skulle til, altså startede vi lige med en gåtur til stranden. Det var rigtig hyggeligt, men jeg var da sådan set ved at være ret så sulten. Frokosten var lækker, men jeg havde ikke taget mine forholdsregler – jeg tog med mådehold, men var sulten da jeg kom hjem.
Det resulterede så i at jeg spiste en chokoladebolle senere på dagen, og der var på intet tidspunkt styr over mit blodsukker den dag.

Jeg var jo godt klar over at det hele ikke kunne blive ved med at være en succes, men hvor er det bare en øv fornemmelse man sidder med når det går galt.

Heldigvis sagde vægten i morges minus 600 gram, og det hjalp selvfølgelig lidt på det hele. Næste uge SKAL være bedre, men helt ærlig – lørdag skal vi til 7 års fødselsdag, gad nok il vide hvordan det vil gå… indtil videre er planen at jeg spiser morgenmad, og tager den værste frokostsult med en kålsalat inden vi skal være deroppe til frokost.

Vi har tabt 22 pund, og dem er vi stolte af!!!

Skriv et svar