Det der med at have gæster…

Uha hvor synes jeg altså det er svært. Denne weekend har stået på 2 x gæster – og jeg er ikke god til at holde fast i principperne når det sker. Det dumme er jo at jeg sagtens kan mærke det, både på sultfølelsen og på mit blodsukker. Men det er åbenbart ikke nok til at jeg træffer de gode valg alligevel.

Fredag aften fik vi gæster til aftensmad. Menuen stod på grillet tværreb med ovnfritter og whiskeysauce. Jeg havde dog taget mig sammen og lavet en spidskålssalat med edamamebønner og hytteost, men det var jo alligevel ikke det sundeste valg. Endnu en gang stod desserten på chokoladefondue. Det gør jo da trods alt at det er frugt og ikke alt mulig andet jeg indtager. Men så var der jo også skumfiduser og en skål slik som jeg da bestemt også skulle smage på, og når først den der svingarm er sat i gang, så stopper den ikke sådan bare lige igen.

I dag søndag stod den så på brunch-gæster. Og helt ærlig, lad os bare indrømme det, der er ikke særlig meget sundt til brunch. Vi havde lavet smoothie, små glas med skyr, honning og müsli, hjemmebagte boller gulerod/squashboller med pålæg, amerikanske pandekager og frugtsalat. Jeg er helt pjattet med de der pandekager, altså hvis ikke det var fordi jeg forsøgte at leve bare 1/10 som Christian Bitz, ja så ville vi få dem meget meget ofte 🙂

Både fredag og søndag var jo så bevidste valg om at spise noget andet end det jeg godt ved et skidt for min krop, men godt for – ja, jeg ved faktisk ikke hvad det er godt for. Ud over at det er som narko for hjernen…. Men udover disse valg, som jeg jo var klar over at jeg traf på trods af at det var dårlige valg, så var der jo både en slikskål der skulle tømmes lørdag OG glasset med småkager OG bøtten med saltmandler. Hvis man skal se det fra den lyse side (bare fordi jeg har besluttet at der ALTID skal være en lys, i hvert fald lysere, side) så er alt det dumme da udryddet nu 🙂 Bortset fra de chips der ligger øverst i skabet, men som jeg på en eller anden underlige måde godt kan lade ligge.

Lad mig bare sige det på denne her måde – bedre held næste uge.

Jeg snød ellers lidt og vejede mig fredag morgen, og der var resultatet godt og pænt. Nu må vi bare se hvad den siger i morgen tidlig – ellers er det vel bare op på hesten igen (igen igen igen igen igen).

Skriv et svar